21 Ocak 2014 Salı

52-) BOLLUĞU BEREKETİ ZENGİNLİĞİ HAYATIMIZA ÇEKEN DUA..*****

1-)*Ya zettavli, Ya rezzak. Ya fettah, Ya vehhab, Ya kerim, Ya gani, Ya kavi.* Bu esmaları zühre ( Venüs ) ve Müşteri ( Jüpiter ) gezegeninin saatlerinde bolca zikretmek bol rızık ve bereketi hayatımıza mıknatıs gibi çeker.. Tek tek değil hepsi bir arada dua gibi okunacak.. 2-) Kötü Kaderi değiştiren İzinli Vird : Üç Ihlas Bir Fatiha Okuduktan Sonra
Yâ Rabbim okumuş olduğum Fatiha ve İhlâs’ı Şerifleri, Rasûlü Ekrem Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem Efendimizin Ruh Şerifleri ile birlikte, Cümle Peygamberler, Ezvâcı Tâhirât, Ehlibeyt, Ashabı Kiram, Seyyid Cemaleddin Efendi, Abdülgafur Abbasî, Seyyid Abdülhakim Efendi, Ahmederrufâi, Ahmedi Bedevi, Şâhı Nakşibendî, Abdülkâdiri Geylâni, Mevlânâ Celaleddîni Rumi, İmâmı Rabbani ve Mevlânâ Hâlidi Bağdadi Kaddesallâhü Sırrahül Azîzin Ruh şerifleri ile beraber Nakşibendiye kolunun mühib mensup ehli hâl büyüklerine, her zamanın yüz yirmi dört bine dahil ehli hâl büyüklerine, anne, baba, Kûr’an ve Ulûmu diniye ve cümle mü’min ve müslümanlârih ruh şeriflerine alâ~kaderî merâtibihim her birerlerine hibe eyledim vâsıl eyle Yâ Rabbel Alemin.
Ayrıca Üç İhlas Bir Fatiha Okuduktan Sonra
Yâ Rabbim okumuş olduğum Fatiha ve İhlâs’ı Şerifleri, Rasûlü Ekrem Sallâllâhü Aleyhi ve Sellem Efendimizin Ruh Şerifleri ile birlikte, Seyyid Cemaleddin efendi, Abdülgafur Abbasi, Seyyid Abdülhakim Efendi, Ahmedi Bedevi, Ahmederrufâi, Şâhı Nakşibendî, Abdülkâdiri Geylâni, Mevlânâ Celâleddîni Rûmi, Mevlânâ Hâlidi Bağdadi ve İmâmı Rabbani Kaddesallâhü Sırrahül Azîzin Ruh şeriflerine alâ kaderi merâtibihim hediye eyledim vâsıl eyle Yâ Rabbel Alemin.
TESBİH
Sûbhânallahi velhamdülillâhi velâ ilahe illallâhü vâllahü Ekber velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim. (100 Adet)
İSTİĞFAR
Estağfirullâh ellezi lâ-ilâhe illâhû el-hayyülkayyûm ve Etûbü ileyh (100 Adet)
SALAVAT
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidinâ Muhammedin ve bârik ve sellim (100 Adet)
KELİME-İ TÂYYÎBE
Lâ ilahe illallah (33’te bir defa) Muhammedûrrasûlûllah (denecek) (1200 Adet)
Ehli Tarafindan Izinli Verilmistir… Ehli Sunnet Vel Cemaat Itikadindandir..
Görev Edinip Okumaya Devam Edenler Allah c.c izni ile iki cihanda saadeti bulur.
Bir cok bereket ve feyize vakif olurlar.
Okuma saati yok bir gün icinde yapılmasi yeterlidir. Kötü bir rüya gördüğümde bile hemen bu virdi okurum, çok fayda gördüğüm için paylaşmayı uygun gördüm.. Kötü kaderi bile değiştirdiğine inanıyorum.. Sevgilerimle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder