27 Ocak 2014 Pazartesi

65-) Çok Önemli Bir Hacetiniz Olduğunda...


Bir adem oğlunun mühim bir işi olsa onu halletmek icin 5 günde 51 Yasin okuyup tamamlasın. Olacak acayiplikleri kendisi görür ve şahit olur.

 Hakkın ve resulünün ehlibeytini rahmetine kavusmus hakiki bir hoca tarafindan verilmistir gayet saglilikli ve mücerreptir. 2-3 kisi bir araya gelip okunmasıda vaciptir. Yasin suresi herkese uygun çok değerli bir suredir. Ben derim ki en güzeli oturup kendiniz okuyunuz. Bir kelimesinin bile yanlış okunmaması önemlidir !

-Alıntı-

4 yorum:

  1. merhaba güzel insan..bunun için de önerdiğiniz bir gezegen var mı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba güzel insan.. Açık gün olsun bir de Jüpiter saatinde başlansın bence yeter..Sevgiler...

      Sil
  2. Kardeşim çok güzel hizmetlerin var ama şu buna aşık olsun diye okuyun diye yazma çünkü hakkında sonu hayırlımı bilmiyorsun o kişi ömür boyu başına bela oluyor yoksa çok güzel ilmi paylaşımların var Allah razı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana niye kızıyorsunuz, hocalarımız hep Aşk meşk duaları yazıyor kitaplarında, biz de onları alıp paylaşıyoruz işte :) Allahım filancayı hakkımda hayırlıya çevirip ver diye dua etmekte bir sakınca görmüyorum. Allah istemezse 1000tanede okusalar sonuç alamazlar zaten. Gençlerimize hep hayırlısını isteyin diyorum ama, gönül ferman dinlemiyor işte diyorlar..Sevgiyle kalın...

      Sil