29 Ocak 2014 Çarşamba

78-) Yeni Ay Gününde Yapılacaklar..

Bugün(30.01.2014) yeni ay günü. Yeni ayın hayatımıza yenilikleri çekme konusunda çok büyük ve net bir manyetik gücü var. Bu gücü bilinçli şekilde kullanmamız yaşamımızda daha kolay sıçramalar yaşamamızı sağlar.

Yeni ay gününün bu manyetik enerjisinden daha sağlıklı faydalanabilmemiz için yapılabilecek birkaç şeyi sizinle paylaşmak istiyorum;


Yeni ay gününde "adaçayı" yakın; bu, bulunduğunuz mekandaki negatif enerjiyi nötrlemek için büyük fayda sağlar. Tıpkı yeniliklere temiz bir zemin hazırlamak gibi...

Yeni ay gününde "yenibahar" kaynatın; bu, bolluğu ve bereketi yaşamınıza, evinize çekmek için enerjiyi yönlendirecektir. Bir cezveye su koyun ve su kaynadığında içine 1 tatlı kaşığı kadar yenibahar atın ve altını biraz kısarak kaynatmaya devam edin. Baharat kaynarken siz de bolluk ve bereketle ilgili olan pozitif niyetlerinizi ve isteklerinizi söyleyin duanızı edin.

Yeni ay günü boyunca mümkün olduğunca her konuda pozitif düşünmeye, pozitif konuşmaya özen gösterin. Gerçekleştirmek istediğiniz şeyler pozitif öyle değil mi? Öyleyse pozitif enerji yaymamız, pozitif bir bilinç yapısında olmamız ve pozitif cümlelerle bunu desteklememiz gerekiyor.

Hepimiz için yaşam Keyif ve Kolaylıkla OLsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder