5 Nisan 2014 Cumartesi

230)Çocuk sahibi Olmak isteyenlerin Okuması Gereken Dualar..

Bir çok  kardeşim bu konuda dua istemişlerdi, fırsat bulmuşken yazayım dedim..Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyenlere...                                                                                                                                                                                                                        Hamile kalmak için okunacak dua ve dualar burada yer almaktadır. Ümit ederiz ki bu dua okunduğu zaman Allah Teala sizi duyup çocuk sahibi olmanızı sağlayacaktır. Hamile kalmak için okunacak dua ve dulalar;
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." : "Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele­ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" : "Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" : "O yaratandır ve yok­tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya­kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın­caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

3 yorum: