26 Ekim 2016 Çarşamba

262 ) Ev Sahibi Olmak İçin Fetih Suresi..

Ev sahibi olmak isteyen kardeşlerimiz;
Muharrem ayının 29 ncu günü  günü ikindi namazından sonra başlayıp 30 ncu günü  akşam ezanına  kadar (29 defa) FETİH süresi okurlar.
Allah’ın yardımıyla  inşallah ev sahibi olurlar.Hepsini kendiniz okumak zorunda değilsiniz, yayabilirsiniz..Not: Miladi olarak 30 Ekim ikindi namazından sonra başlanıyor 31 Ekim akşam ezanına kadar bitiriliyor.
Kaynak: Cübbeli Ahmet Hoca

3 yorum:

  1. Alara abla Allah razı olsun annemle birlikte okuyacağız olur değilmi tarihleri yazmanada çok sevindik biz karıştırmıştık ne zaman okumamız lazım diye düşünüyorduk. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım. Bir çok kardeşimiz tarihinden emin olamamış, soranlar çok oldu ben de bir yanlışlık yapmayın diye yazayım dedim, okuması zor emekleriniz boşuna gitmesin. Tövbe edin bir miktar, Peygamberimize salavat getirin sonra da niyet edip başlayın. 29 taneyi tamamlayınca yine peygamberimize salavat getirin 70-100 civarında yeterli olur. Allah kabul etsin inşallah, herkes gönlündeki eve kavuşsun mutlu olsun...

    YanıtlaSil
  3. Tam da ev için neler okunabilir acaba diye sitenizde arama yapiyordum. Süper denk geldi, tam da gününe yaklasmişken. Kacirmayacak olmamiza cok sevindim :) Rabbim insallah en guzel evi almayi Ablama nasip eder. AMİN
    Ve isteyen herkese...

    YanıtlaSil